Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas u 17.50 sati po našem vremenu Blanka Vlašić na "Super Grand Prix" mitingu u Dohi otvara olimpijsku sezonu na otvorenom.


Dobro ozračje s prošlogodišnjeg uspješnog nastupa na istom natjecanju kada je postavivši rekord mitinga sa impozantnih 204 cm najavila sezonu za pamćenje, vratilo je našu rekorderku na obale Perzijskog zaljeva.

Vezani članci Slika nije dostupna Blanka Vlašić i dalje nepobjediva Slika nije dostupna Blanka Vlašić: Na svakom natjecanju dat ću maksimum od sebe

Domaćini kao i obično nisu žalili truda da gostima upriliče nezaboravan smještaj, ugodu svih vrhunskih turističkih sadržaja, te svečanu večeru odjenuvši goste u tradicionalne arapske nošnje.

Blanka je ipak koncentrirana na jedno, nastup koji će joj osigurati mir i samopouzdanje. Želi nastavak niza od 22 pobjeda za redom i isto toliko skokova preko 2 metra.

Večeras će joj taj cilj pokušati otežati Ruskinja Ana Čičerova, vicešampionka sa svjetskog prvenstva iz Osake i španjolska rekorderka Beitia Ruth.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju