Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić: Engleska je bila previše samouvjerena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleska, koja se nalazi na rubu eliminacije za Euro 2008., pogriješila je jer je bila "previše samouvjerena" u kvalifikacijama, izjavio je hrvatski izbornik Slaven Bilić u izjavi za BBC.

"To je bila teška skupina. Moguće je da ste bili previše samouvjereni u kvalifikacijama", ocijenio je Bilić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EURO: I McClaren i Hiddink traže 3 boda Slika nije dostupna Engleska protiv Rusije bez Lamparda i Hargravesa, Gerrard spreman

"Jer nije lako doći u Hrvatsku i vratiti se kući s nečim. Nije lako igrati u Rusiji. Nije se lako suprostaviti se Makedoniji. I vrlo je teško igrati u Izraelu. Možda ste očekivali da ćete svladati skupinu koja je međutim bila preteška", rekao je Bilić te dodao kako Steve McClaren nije kriv za sve što mu pripisuju otočki mediji. 

"I kao trener nekog kluba trebate duži period da biste u potpunosti 'izgradili' momčad. A kada ste na čelu nacionalne momčadi trebate 3-4 godine jer niste s tim igračima svaki dan. Imate ih jednom mjesečno oko 5 dana i to je to. Zato suosjećam s McClarenom i nadam se da će ostati izbornik", zaključio je Bilić. 

Engleska je u Zagrebu izgubila od Hrvatske 2:0, a u Moskvi 2:1 od Rusije, te je na domaćem terenu odigrala 0:0 s Makedonijom i u Izraelu također 0:0, podsjeća BBC.

Hrvatska i Engleska igraju u srijedu na Wembleyu u posljednjem kolu kvalifikacija. Ako Hrvatska odnese samo bod iz Makedonije, a Rusija pobijedi Izrael, Englezi će biti eliminirani već u subotu u pretposljednjem kolu kvalifikacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene