Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sjajne igre koje ove sezone pruža Karim Benzema (19) u dresu francuskog nogometnog prvaka Lyona probudile su interes vodećih europskih klubova za njegove usluge.


Mladi Francuz alžirskih korijena trenutačno je najtraženiji igrač Le Championnata i na vrata Gerlanda već su počeli kucati Inter, Milan, Barcelona, Real Madrid, Liverpool i Manchester United.

Vezani članci Slika nije dostupna Mijatović: Real bez zimskog shoppinga Slika nije dostupna Van Der Vaart odlazi u Real Madrid

'Velika mi je čast što se tako veliki klubovi zanimaju za mene,
međutim još uvijek nisam završio posao u Lyonu. Moj ugovor vrijedi do 2012. godine, a nakon toga ćemo vidjeti,' poručio je Benzema, te dodao: 'Želim u dresu Lyona osvojiti Ligu prvaka.'
Benzema je produkt omladinske škole šesterostrukog uzastopnog francuskog prvaka. U počecima karijere igrao je na krilu, no jednako kvalitetno igra o i vrhu napada. Sjajne igre otvorile su mu i vrata francuske vrste za koju je upisao osam nastupa. Benzema je ove sezone prvi strijelac francuskog prvenstva sa 12 pogodaka, a vodeći je strijelac 'Lavova' u Ligi prvaka sa tri pogotka.