Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benzema ostaje u Lyonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjajne igre koje ove sezone pruža Karim Benzema (19) u dresu francuskog nogometnog prvaka Lyona probudile su interes vodećih europskih klubova za njegove usluge.

Mladi Francuz alžirskih korijena trenutačno je najtraženiji igrač Le Championnata i na vrata Gerlanda već su počeli kucati Inter, Milan, Barcelona, Real Madrid, Liverpool i Manchester United.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mijatović: Real bez zimskog shoppinga Slika nije dostupna Van Der Vaart odlazi u Real Madrid

'Velika mi je čast što se tako veliki klubovi zanimaju za mene,
međutim još uvijek nisam završio posao u Lyonu. Moj ugovor vrijedi do 2012. godine, a nakon toga ćemo vidjeti,' poručio je Benzema, te dodao: 'Želim u dresu Lyona osvojiti Ligu prvaka.'
Benzema je produkt omladinske škole šesterostrukog uzastopnog francuskog prvaka. U počecima karijere igrao je na krilu, no jednako kvalitetno igra o i vrhu napada. Sjajne igre otvorile su mu i vrata francuske vrste za koju je upisao osam nastupa. Benzema je ove sezone prvi strijelac francuskog prvenstva sa 12 pogodaka, a vodeći je strijelac 'Lavova' u Ligi prvaka sa tri pogotka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene