Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benfica najveći klub na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lisabonska Benfica ušla je u Guinessovu knjigu rekorda kao klub sa najviše članova jer je objavljeno da portugalski klub ima 160.000 članova koji plaćaju klupsku članarinu, objavio je predsjednik Benfice Luis Filipe Vieira.

Benfica je tako pretekla engleskog velikana Manchester Uniteda, koji je bio upisan kao najveći nogometni klub na svijetu sa 152.000 članova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna istražuje se uzrok smrti Misteriozna smrt srbijanskog veleposlanika u Lisabonu: Pao s litice pokušavajući uslikati selfie? Slika nije dostupna među njima i gradonačelnik Knina Stranku s imenom i prezimenom napustilo šest članova: "Kad obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo sudjelovati"

Predsjednik Benfice pozvao je predstavnike Guinessove knjige rekorda koji su potvrdili broj članskih iskaznica, čiji se broj naglo
povećao akcijskom prodajom u zadnje dvije godine.

Naime, lisabonski klub koji je utemeljen 1904., nudi posebni paket za nove članove kluba koji za odrasle košta 55, a za djecu 25 eura, a uključuje i dvije besplatne ulaznice, organizirani posjet stadionu Luz, te klupski šal i kapu. Ove pakete Benfica je nudila na 3800 prodajnih mjesta u cijelom Portugalu.

Lani je Benfica od članarina zaradila čak 13 milijuna eura, što je 14 posto ukupnih prihoda kluba.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene