Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Austrija vraća granične kontrole tijekom Eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republika Austrija i Švicarska Konfederacija ponovno će uvesti granične kontrole na austrijskoj državnoj granici (na kopnu, vodi i u zraku) tijekom održavanja Europskog nogometnog prvenstva, od 7. do 29. lipnja, priopćio je MVPEI prenoseći obavijest Veleposlanstva Republike Austrije u Zagrebu.

Novi granični režim traje u razdoblju od 2. lipnja 2008. godine, s početkom točno u ponoć, pa sve do ponoći 1. srpnja 2008. godine. "Slijedom navedenog, državna granica Republike Austrije se u navedenom razdoblju može prelaziti isključivo preko službenih graničnih prijelaza", navodi se u obavijesti koju je zaprimio MVPEI.

Pročitajte i ovo Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne Kune PRIOPĆENJE HNB-A Milijarde kuna još su uvijek kod građana, njihova zamjena od sredine travnja na novoj lokaciji

Veleposlanstvo Republike Austrije u Zagrebu također napominje kako će pogranične vlasti Republike Austrije provoditi granične kontrole mjesno i vremenski fleksibilno, kako bi što manje ometale slobodni putnički promet. Putnici koji ulaze ili prolaze kroz Austriju se mole da vode računa o spomenutim mjerama te da obavezno sa sobom nose putne isprave, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene