Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Argentina - Čile 0:0

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometne reprezentacije Argentine i Čilea odigrale su pred 40.000 gledatelja na Malvinas Argentinas stadionu u Mendozi susret bez pogodaka.

Bila je to prva utakmica argentinske reprezentacije u domovini nakon World Cupa u Njemačkoj, te premijera novog argentinskog izbornika Alfia Basilea pred domaćom publikom. Usprkos nizu prilika i velikoj inicijativi "Gauči" nisu uspjeli postići pogodak.

Pročitajte i ovo Požar u Čileu Uveden policijski sat VIDEO Vatrena stihija u Čileu ubila 64 osobe, predsjednik ima loše vijesti: "Ta će brojka sigurno rasti i to značajno" Posljedice požara u Čileu Požari u Čileu VIDEO/FOTO Bijesne šumski požari, poginulo više od 50 ljudi: Crni dim suklja u nebo, na cestama pronalaze tijela

"Bili smo vrlo konkretni, imali smo nekoliko sjajnih prilika, no
veliku premoć nismo uspjeli pretvoriti u pogodak," kazao je Basile koji je u drugom mandatu na argentinskoj klupi u četiri nastupa upisao jednu pobjedu, dva poraza i remi. Argentina je slavila protiv Francuske u Parizu, izgubila od Brazila i Španjolske, te sada remizirala protiv Čilea.

Bio je to 75. argentinsko - čileanski ogled. Argentina ima 51 pobjedu, 19 susreta je završilo bez pobjednika, dok je Čile slavio tek pet puta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene