Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ana Jelušić četvrta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na početku natjecanja Svjetskog skijaškog kupa za senzaciju se pobrinula Ana Jelušić koja je odličnim nastupom nakon prve utrke slaloma zauzela četvrto mjesto (+1,26) u finskom Leviju. Snimku druge vožnje možete pogledati u video prilogu.


Austrijska skijašica Marlies Schild pobjednica je današnjeg slaloma Svjetskog kupa u Leviju. I preostala dva mjesta na postolju zauzimaju Austrijanke. Druga je bila Nicole Hosp (+0,80), a treće mjesto pripalo je Kathrin Zettel (+1,17).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slalom pripao Nicole Hosp, Ana Jelušić ponovno bez druge vožnje Slika nije dostupna Ana Jelušić na posljednjem slalomu sezone

Ovo je najbolji rezultat u karijeri za Anu Jelušić. Prije dvije godine u Aspenu bila je peta u slalomu. Također, potvrdilo se kako staza u Leviju odgovara mladoj Riječanki, koja je u finskom skijalištu u prošloj sezoni bila deveta u slalomu.


Najveća favoritkinja za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu Šveđanka Anja Paerson osvojila je tek 12. mjesto. U prvoj je vožnji završila s najvećim zaostatkom u karijeri. Bilo je očito kako danas nije u najboljoj formi.

Prvu je vožnju kao najbolja završila Austrijanka Marlies Schild. Odmah za njom sa 60 stotinki zaostatka u cilj je kao druga ušla Ana Jelušić. 

I u drugoj je vožnji bila sjajna, gotovo bez pogreške, i završila je utrku na sjajnom četvrtom mjestu, što joj je najbolji rezultat karijere.

Nika Fleiss je promašila vrata i nije završila prvu vožnju.

Treća hrvatska predstavnica 16-godišnja Sofija Novoselić završila je na 43. mjestu (+4,72) i nije izborila drugu vožnju. Bio je to njen premijerni nastup u Svjetskom kupu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene