Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Albanija: Otto Barić podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Negdašnji hrvatski izbornik Otto Barić odstupio je s dužnosti izbornika albanske nogometne reprezentacije nakon katastrofalnog poraza (1:6) u zadnjem dvoboju kvalifikacija za EURO protiv Rumunjske u Bukureštu.

"Barić je nakon analize zaključio da više nije u stanju biti izbornikom, te da prekida suradnju sa Albanskim savezom", stoji na web-siteu Albanskog nogometnog saveza. U nastavku piše da je predsjednik Saveza Armando Duka zahvalio Bariću "što je stvorio novu albansku reprezentaciju koja je igrala odličan nogomet, osim u dva zadnja poraza od Bjelorusije i Rumunjske". Barić zbog kazne UEFE nije vodio Albance u Bukureštu, već je na klupi bio njegov pomoćnik Slavko Kovačić.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" Papa Franjo Papa prihvatio Poljski biskup dao ostavku: Bio je nemaran oko slučajeva svećeničkog zlostavljanja djece

Barić je albanskim izbornikom postao 2006., kao treći inozemni izbornik Albanije od 1990. i nakon Talijana Giuseppea Dossene i Nijemca Hans-Peter Briegela.

Inače, Albanija je natjecanje za EURO završila kao peta u skupini sa 11 bodova iz 12 utakmica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene