Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Adrianove disco avanture nastavljene uz tučnjavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon impresivnog nastupa protiv Ascolija u nedjelju, Adriano je još jednom odlučio uništiti povratak 'dobrih vibracija' i u kasne noćne sate potukao se u poznatom milanskom trendseterskom noćnom klubu "Club Hollywood".

Prema izvještajima talijanskih medija, Brazilac je odlučio večer provesti u društvu prijatelja, uključujući i Ronalda, te tako proslaviti dobar nastup (asistirao je za oba Irahimovićeva pogotka).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nora Amile: Adriano se potukao zbog mene Slika nije dostupna Inter nudi Adriana i Samuela za Messija

U dijelu noćnog kluba predviđenom samo za VIP goste, Adriano se porječkao s košarkašem Varesea Rolandom Howellom koji ga je u jednom trenutku udario u lice. Očevici tvrde da je cijela 'vojska ljudi' intervenirala kako sukob ne bi izmakao kontroli.

>> Nora Amile: Adriano se potukao zbog mene

Adriano ipak nije propustio današnji trening, kao što je obično činio nakon noćnih 'avantura' po disco klubovima, no vjerojatno samo zato jer ga nije ni bilo. Nerazurrima je, naime, trener dao slobodan dan. No, Adriano je, pišu talijanski mediji, odustao od UN-ove dobrotvorne utakmice koja se večeras održava u Marseilleu.

U veljači je, ljubav prema noćnom životu Adriana stajala njegova standardnog mjesta u momčadi, tek nedugo nakon što je s nekoliko sjajnih nastupa ponovno 'zaslužio' mjesto u početnoj momčadi.

www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Inter/Primo_Piano/2007/03_Marzo/19/adriano.shtml 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene