Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

Samsung Lifestyle kolekcija donosi blagdansku čaroliju u svaki dom

PR
PR Foto: PR
Blagdansko razdoblje uvodi nas u vrijeme topline, radosti i zajedništva, a Samsung Lifestyle kolekcija televizora postavlja scenu za nezaboravne trenutke u svakom domu. Osim što su pravi primjer inovacija koje su stvorene kako bi transformirale način na koji doživljavamo vizualna iskustva, donoseći nam novitete koji unapređuju naše svakodnevno iskustvo, uz blistave zimske noći koje osvjetljavaju prozore i šarmantnu atmosferu, oni postaju vaši partneri u stvaranju nevjerojatnih iskustava.

Prijenosno kućno kino

Samsung The Freestyle 2. generacije pravo je osvježenje uređaja za projekciju vizualnog sadržaja. Visokom rezolucijom slike i vrhunskim zvukom od 360 stupnjeva, The Freestyle 2. generacije donosi doživljaj kućnog kina i pruža potpuno uranjajuće iskustvo. Ono što čini ovaj projektor posebnim je mogućnost automatskog ispravljanja i niveliranja slike, omogućujući vam da projicirate sliku na bilo koju površinu, pod bilo kojim kutem.

PR PR (Foto: PR)

Privatna umjetnička galerija

Ako volite umjetnost i želite da vaš televizor bude više od običnog ekrana, onda je Samsung The Frame televizor savršen izbor za vas. Ovaj televizor donosi vrhunsku kvalitetu slike i mat zaslon kako biste dobili najbolje iskustvo gledanja bez odbljeska, a kad nije u funkciji prijenosa sadržaja transformira se u pravo umjetničko djelo. Uz moderan dizajn poput okvira za slike i mogućnost biranja između širokog raspona više od 1600 umjetničkih djela i fotografija iz svjetskih galerija unutar Trgovine umjetninama, The Frame postaje elegantan dodatak vašem interijeru.

PR PR (Foto: PR)

Sveobuhvatni dizajn

Za ljubitelje minimalizma i sofisticiranog uređenja, tu je Samsung The Serif televizor. Sa svojim jedinstvenim i elegantnim dizajnom od 360 stupnjeva, ovaj televizor postaje savršen spoj tehnologije i estetike koji se s lakoćom uklapa u bilo koji kutak vašeg doma. The Serif je dizajniran u suradnji s poznatim francuskim dizajnerima, braćom Bouroullec, što ga čini jedinstvenim spojem tehnologije i umjetnosti. Posebnost dizajna ovog televizora očituje se i u jedinstvenom obliku slova „I“ koji ga ističe jednako kao i vrhunska kvaliteta boja Quantum Dot tehnologije.

PR PR (Foto: PR)

Personalizirana prilagodljivost

Ako želite potpuno promijeniti način na koji konzumirate sadržaj, zanimljivo rješenje donosi Samsung The Sero televizor. Sero, što na korejskom znači vertikalan, dizajniran je s ciljem prilagodbe modernim potrebama. Ovaj televizor svojom rotacijom vam omogućava da jednostavno prebacujete između horizontalnog i vertikalnog prikaza, savršenog za gledanje sadržaja s pametnih telefona. Osim toga, The Sero nudi i ambijentalni način rada kojim možete stvoriti ozračje kakvo želite, od pozadinske glazbe, projekcije slika ili glazbenih vizualizacija idealnih za organiziranje zabava.
Samsung Lifestyle kolekcija predstavlja vrhunsku kombinaciju tehnologije i dizajna. Ove inovacije korisnicima omogućuju da odaberu TV koji odražava njihov stil, osobnost i potrebe. Uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, svojim elegantnim dizajnom transformirat će vaš prostor i pružiti vizualno iskustvo koje će ove zime postati središte svakog doma.

PR PR (Foto: PR)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene