Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Zbog spuštenih kapaka vršnjaci ga zovu strašilom, a nakon vapaja njegove majke dogodilo se – čudo

Nail je rođen sa spuštenim kapcima (Foto: Provjereno) - 9
Nail je rođen sa spuštenim kapcima (Foto: Provjereno) - 9 Foto: Provjereno
Djeca znaju biti okrutna prema vršnjacima, ali kada 7-godišnji dječak izgovori da mu se u školi rugaju i zovu ga strašilom, i to zato što je rođen sa spuštenim kapcima, na to je teško ostati imun. Večerašnje Provjereno donosi priču o hrabrom dječaku i ljubavi jedne majke koja bi za svog sina napravila sve.

Maleni Nail rođen je s kapcima drugačijim od druge djece, a zbog toga što je drugačiji postao je meta uvreda i predrasuda.

Pročitajte i ovo Zabranjena javna tribina u Benkovcu - 3 Gledajte u Provjerenom Lagao da je na putu kako bi izbjegao pitanja, reporterka ga razotkrila: "Ravnatelj nije tu, možda je to bio domar" Centar zatajio bolest posvojene djece - 6 donosi Provjereno "Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka

„Dok smo bili u kupovini… on meni kaže: meni je dječak rekao u igraonici da sam strašilo. Ja sam to prešutjela, ne želim se svađati niti tražiti roditelje i pitati ih zašto su tako odgojili svoje dijete. Ja svoju djecu odgajam da se nikome ne smiju nasmijati, podcjenjivati, to nije ljudski“, priča mama Anela.

Uz takve komentare on odrasta cijeli život i zbog toga se Aneli srce svaki put slomi. Snažan i hrabar, emotivan i empatičan, mali Nail često ne želi mamu povrijediti pa sve ružno na što naiđe – zadrži u sebi. Osjetljiv na patnju drugih i nepravdu, nije ni čudno da kada odraste želi postati policajac.

Sedam je godina majka tražila rješenje za svog sina, a kada ga je našla – operaciju u privatnoj klinici u Beogradu – stigli su novi problemi za ovu obitelj. Iznos troškova operacije za njih je bio nedostižan. Notada se dogodilo čudo.

Anela je progutala sram i njihovu priču ispričala bosanskohercegovačkim medijima. Njezin iskreni vapaj došao je do liječnika privatne beogradske klinike koji im je operaciju ponudio besplatno.

Cijelu priču koja će dobiti sretan kraj pogledajte večeras u Provjerenom u 22:40 na Novoj TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene