Nail je rođen sa spuštenim kapcima (Foto: Provjereno) - 9
Nail je rođen sa spuštenim kapcima (Foto: Provjereno) - 9 Foto: Provjereno

Djeca znaju biti okrutna prema vršnjacima, ali kada 7-godišnji dječak izgovori da mu se u školi rugaju i zovu ga strašilom, i to zato što je rođen sa spuštenim kapcima, na to je teško ostati imun. Večerašnje Provjereno donosi priču o hrabrom dječaku i ljubavi jedne majke koja bi za svog sina napravila sve.


Maleni Nail rođen je s kapcima drugačijim od druge djece, a zbog toga što je drugačiji postao je meta uvreda i predrasuda.

Vezani članci Provjereno: Internetske prevare - 4 Ostali bez novca, a od prijave policiji nisu imali mnogo koristi: Sve više građana pada u zamku internetskih prevara Provjereno: Rodni identitet - 5 ''Prve znakove sam primijetila s 13 godina, nisam ni slutila s čime se moje dijete bori. U glavi mi je bila samo jedna stvar''

„Dok smo bili u kupovini… on meni kaže: meni je dječak rekao u igraonici da sam strašilo. Ja sam to prešutjela, ne želim se svađati niti tražiti roditelje i pitati ih zašto su tako odgojili svoje dijete. Ja svoju djecu odgajam da se nikome ne smiju nasmijati, podcjenjivati, to nije ljudski“, priča mama Anela.

Uz takve komentare on odrasta cijeli život i zbog toga se Aneli srce svaki put slomi. Snažan i hrabar, emotivan i empatičan, mali Nail često ne želi mamu povrijediti pa sve ružno na što naiđe – zadrži u sebi. Osjetljiv na patnju drugih i nepravdu, nije ni čudno da kada odraste želi postati policajac.

Sedam je godina majka tražila rješenje za svog sina, a kada ga je našla – operaciju u privatnoj klinici u Beogradu – stigli su novi problemi za ovu obitelj. Iznos troškova operacije za njih je bio nedostižan. Notada se dogodilo čudo.

Anela je progutala sram i njihovu priču ispričala bosanskohercegovačkim medijima. Njezin iskreni vapaj došao je do liječnika privatne beogradske klinike koji im je operaciju ponudio besplatno.

Cijelu priču koja će dobiti sretan kraj pogledajte večeras u Provjerenom u 22:40 na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju