Pjevač Marko Perković Thompson poziva ljude koji ga prate na društvenim mrežama da izađu na izbore i spriječe "komuniste u pohodu na Pantovčak". Također im sugerira i da ne poništavaju listić jer "svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima".


Marko Perković Thompson pozvao je svoje pratitelje na društvenim mrežama da u nedjelju izađu na predsjedničke izbore i spriječe "pobjedu komunista".

Vezani članci Mate Uzinić, Zoran Milanović Biskup Uzinić čestitao Milanoviću: "Želim da se ova zemlja prestane kretati sebičnim putevima koji je iskorištavaju" Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) - 1 Aleksandar Vučić čestitao Zoranu Milanoviću na pobjedi na predsjedničkim izborima

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Dragi prijatelji,

pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo."