Ako je suditi po hrani u stožeru, predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović očekivala je pobjedu, dok je Zoran Milanović svojim pristašama u stožeru ponudio skroman catering – burek i pivo. Ostalo se piće plaćalo.

Galerija


Stožer kandidatkinje na predsjedničkim izborima Kolinde Grabar-Kitarović pripremio je svojim gostima bogat švedski stol. Servirani su odojak, francuska salata, šunka, penne arrabiata, kobasice, tjestenina s raguom, pohana piletina, krumpir-salata, kolači, krafne, sokovi, ali alkohola nije bilo.

Vezani članci Gordan Jandroković Jandroković oštro opleo po Milanoviću: "On spada u kategoriju zločestih klauna iz horor filmova. Neki ga se boje, a nekima je smiješan" Zoran Milanović Niste valjda mislili da neće? Milanović promptno odgovorio Plenkoviću, naziva ga lažovom

Red je za jelo bio ogroman, a gosti nisu posustajali niti nakon što je bilo jasno da Kolinda Grabar-Kitarović neće osvojiti još jedan mandat.

Stožer Zorana Milanovića imao je skromniju trpezu. Svojim gostima ponudio je burek, koji je nestao u trenu. Besplatni su bili samo pivo i voda, ostalo su gosti morali plaćati.