Kandidat za predsjednika Nedjeljko Babić tri dana prije posljednjega roka predao je potpise građana Državnom izbornom povjerenstvu te poručio kako želi imati pravu i poštenu borbu.

Galerija


Nedjeljko Babić je Državnom izbornom povjerenstvu danas predao oko 14 tisuća potpisa za predsjedničku kandidaturu. Babić, koji je predsjednik Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca, rekao je da iako stranka nije poznata širokoj javnosti, očekuje da će se probiti na političko tržište i imati pravu i poštenu borbu.

Vezani članci Donald i Melanija Trump - 1 Melania se oglasila prvi put od Trumpova poraza, koristila se Bidenovom izbornom uzrečicom Zoran Milanović (Screenshot: Instagram) Zoran Milanović obratio se javnosti videoporukom na Instagramu: "Nemojmo se bojati..."

„Ja osobno sam čovjek iz naroda za narod. Radimo na tome da se približimo narodu i da napokon narod ima svog predstavnika, a ne da svi govore kako su predstavnici naroda“ rekao je Babić.

Dodao je i kako svi drugi kandidati govore da baš oni predstavljaju narod, dok u stvarnosti „nemaju baš nikakve veze s narodom“.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr