Jadranka Kosor na Twitteru je komentirala prvo sučeljavanje predsjedničkih kandidata u drugom krugu izbora.

Galerija


Prvo sučeljavanje Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, kandidata na predsjedničkim izborima koje se održalo na RTL-u pratila je i bivša premijerka Jadranka Kosor

Vezani članci Biračko mjesto, ilustracija Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović Milanović i Grabar-Kitarović otkrili kako se opuštaju: "Manje trčim jer sam pretežak", "I meni je kampanja ostavila tragova"

I to vrlo aktivno, sudeći po objavama na Twitter profilu. Obrušila se na Kolindu Grabar-Kitarović. 

"KGK besramna kad kaže da sam joj kao premijerka rekla da ne računam na nju. Za što? Pa bila je veleposlanica!! S mandata veleposlanice u SAD otišla je u NATO bez da je obavijestila Vladu i mene kao premijerku. I ostavila veleposlanstvo prazno", napisala je u statusu. 

"Veli kandidatkinja kandidatu da zašto nije sudio Perkoviću. Tako je. Poznato je da premijeri sude. A nekima se i sudi", aludirala je u jednom statusu i na Ivu Sanadera. 

"Veli kandidatkinja da smo bili spremniji za euro u vrijeme vlade koju je vodio višestruki osuđenik nego danas. Dosta i previše", napisala je još Kosor.