Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI HOTEL

Pogledajte koji čuveni brend je došao u Crnu Goru

pr
pr Foto: PR
Ugovor između Krolbay-a i Hyatt-a potpisan je u Kotoru, čime je najavljen dolazak još jedne respektabilne hotelske korporacije u Crnu Goru. Blue Kotor Bay Premium Spa Resort od naredne sezone poslovaće pod novim brendom – u 2023. ući će kao Hyatt Regency Kotor Bay

Hotel je otvoren 2020. godine i uspješno gradi svoju reputaciju među gostima koji dolaze sa svih strana svijeta. Za manje od dvije godine, nametnuli su se na crnogorskom tržištu jedinstvenim konceptom, očaravajućom lokacijom i besprekornim servisom.
‘Ponosni smo na naša dostignuća u vremenu koje nije bilo nimalo jednostavno. Za relativno kratko vrijeme postali smo vodeći hotel na tržištu, pozicionirali se kao pouzdan partner i kompanija kojoj se vjeruje. Potpisivanje ugovora sa Hyatt-om označiće početak nove ere našeg razvoja i rada na promovisanju turističke ponude naše zemlje. Dolaskom ovog renomiranog brenda u Crnu Goru dajemo dodatnu vrijednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i činimo je vidljivom za stotine hiljada Hyatt-ovih korisnika. Vjerujemo da ćemo dati novi podsticaj i ostalima da, zajedničkim snagama, nastavimo da radimo u cilju unapređenja ponude i podizanja nivoa usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpožejnijih turističkih destinacija.’ kažu iz Krolbay-a.
Hyatt Hotels Corporation je vodeća svjetska hotelska kompanija sa više od 1150 hotela širom svijeta. Posluju u 71 zemlji na šest kontinenata, a ovo je njihov prvi hotel u Crnoj Gori. Njihov moto je brinuti o ljudima kako bi oni bili najbolji što mogu.

Brend Hyatt Regency, koji će od naredne godine biti dio crnogorske turističke ponude, ponosi se time što omogućava putovanja bez stresa i ispunjena uspjehom. Više od 220 Hyatt Regency urbanih hotela i odmarališta, u više od 45 zemalja širom svijeta, služe kao mjesto okupljanja za svaku priliku – od efikasnih personalizovanih poslovnih sastanaka do energičnih porodičnih odmora. Brend nudi okruženje bez stresa za besprekorna okupljanja i empatičnu uslugu koja predviđa potrebe gostiju. Dizajnirani za produktivnost i bezbrižnost, hoteli i odmarališta Hyatt Regency nude čitav niz usluga i pogodnosti, uključujući prostore za rad ili opuštanje; značajna kulinarska iskustva; tehnologiju koja olakšava saradnju, ali i organizatore događaja koji vode računa o svakom detalju.

Hyatt Regency Kotor Bay biće otvoren u junu 2023.godine. Imaće 250 soba i apartmana, Spa i wellness centar, health and wellbeing centar, hotelsku plažu, kompleks otvorenih bazena, kao i nekoliko restorana i barova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene