Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Najpovoljniji wellness odmor uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama!

PR
PR Foto: PR
Iskoristite super priliku za uživanje u wellnessu jer Crno Jaje je, u suradnji s partnerom, za vas pripremilo nevjerojatan dodatan popust!

Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Ako ste pak raspoloženi za luksuzni odmor u dvoje zgrabite super ponuda na bazi polupansiona u Atlantida Boutique Hotela u Rogaškoj Slatini. U ovom prekrasnom i modernom hotelu s pet zvjezdica čeka vas wellness, fitness, oaza sauna...

PR pr (Foto: PR)

Počastite se luksuzom prekrasnog Marvie 4* Hotela u Splitu koji je u potpunosti posvećen vašem odmoru, opuštanju i regeneraciji duha i tijela kakve zaslužujete. Od unutarnjeg bazena s prostorom za odmor i relaksaciju do vanjskog krovnog bazena sa sunčalištem i prekrasnim pogledom na grad, svi ljubitelji kupanja i plivanja doći će na svoje. Za trenutke relaksacije tu je opuštajuća spa zona s finskom saunom, parnom kupelji i prostorom za odmor.

Provjerite i ostale ponude te uživajte uz smještaj u najboljim hotelima i toplicama jer od 16. do 18.02.2024. na odabrana putovanja ostvarujete 10% dodatnog popusta za plaćanje vašom pohranjenom Mastercard karticom!

Ponude na koje ostvarujete popust potražite na CrnoJaje.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene