Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

Ljuljanje u visećim stolicama pospješuje zdravlje

PR
PR Foto: PR
Tražite li novi način opuštanja nakon napornog dana na poslu? Ne tražite dalje; upravo vam donosimo inovativno rješenje u obliku visećih stolica.

Viseće stolice ne samo da su savršeno mjesto za sjedenje i opuštanje nego istovremeno nude niz pogodnosti koje možda prije niste uzimali u obzir. Na koji način opuštanje u visećim stolicama utječe na cjelokupni organizam, saznajte u nastavku koji slijedi.

Viseće stolice za maksimalnu udobnost i opuštanje

Viseća stolica savršeno je mjesto za sjedenje i opuštanje. Uz mekani jastuk i nježno njihanje, može vam pomoći da se opustite i smanjite razinu stresa. Uz to, viseće stolice su iznimno udobne.

Većina modela dolazi s mekanim jastucima ili podstavljenim sjedištem, pružajući dodatnu udobnost i podršku tijekom vašeg vremena odmora. Neki modeli čak dolaze s ugrađenim krovom ili tendom, pružajući vam dodatnu zaštitu od sunca ili kiše, tako da možete uživati u opuštajućem iskustvu na otvorenom u svako doba dana ili godine, tako da ih možete koristiti gotovo tijekom cijele godine. Ostvarite značajnu uštedu i potražite Vidaxl kupon za popust. To je sjajna prilika da svoj prostor pretvorite u pravu malu oazu mira i opuštanja po povoljnoj cijeni.

Poboljšavaju držanje

Sjedenje u visećoj stolici na ljuljački zapravo može poboljšati vaše držanje jer vas prisiljava da sjedite uspravno i angažirate svoje jezgrene mišiće. Dugotrajno sjedenje može uzrokovati naprezanje u leđima, vratu, ramenima i kukovima. Stoga je važno pronaći odgovarajući namještaj koji potiče pravilno držanje, a istovremeno pruža opuštanje. Viseće stolice nude brojne prednosti u smislu poboljšanja držanja i opuštanja mišića.

Kada sjedite na klasičnom stolcu, težina vašeg tijela je neravnomjerno raspoređena, što može dovesti do bolova u leđima. Viseća stolica ili ljuljačka ravnomjerno raspoređuje težinu po cijelom tijelu, smanjujući točke pritiska u kralježnici i pružajući olakšanje od nelagode koja se javlja u leđima i u vratu.

Osim toga, viseće stolice pružaju potporu cijelom tijelu, omogućujući vam da sjedite u prirodnijem položaju. To pomaže poravnati vašu kralježnicu, smanjuje napetost u mišićima i u konačnici poboljšava vaše cjelokupno držanje.

Svestranost visećih stolica

Viseće stolice ubrajaju se u svestrani komad namještaja koji možete unijeti u vaš dom. Mogu se koristiti u različitim okruženjima, od balkona do unutarnjih kutaka za čitanje. Jedan od najprivlačnijih aspekata visećih stolica je njihova sposobnost da dodaju ugodan i jedinstven dodir svakom prostoru. Za razliku od klasičnih visećih mreža koje zahtijevaju puno prostora i vremena za postavljanje, viseću stolicu možete objesiti gotovo bilo gdje, što je čini savršenom za male stanove, terase i balkone. Samo je objesite na strop ili gredu i spremni ste za uživanje. Provjerite što vam nude Konzum kuponi i iskoristite povoljnu kupovinu.

Idealne za opuštanje prije spavanja

Viseće stolice donose i mentalne prednosti. Ublažavaju i simptome depresije kada ste na svježem zraku i lagano se njišete. A ima li išta bolje i opuštajuće od laganog njihanja u današnjem užurbanom svijetu? Nježno ljuljuškanje može vas pomoći uljuljati u dublji, mirniji san. Odličan je način opuštanja prije spavanja, a usput možete očistiti misli i um od bilo kakvog stresa ili tjeskobe.

Ako želite kupiti viseću stolicu, imamo nekoliko savjeta za vas. Idite na Kuplio.hr, odaberite kupone i kodove i kupite sve što želite za manje novca. Sve je vrlo jednostavno i brzo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene