Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"sve vlade se trude"

Milanović o borbi s epidemijom: "Najuspješniji su u BiH. Tamo niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi"

Predsjednik Zoran Milanović u Istri je komentirao i borbu s epidemijom koronavirusa, a posebno se osvrnuo na situaciju u BiH.

Upitan da komnetira vladinu borbu s epidemijom u ovom trenutku Milanović je rekao da se trude, kao i sve vlade.

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović pravne posljedice Upozorenje predsjedniku: Pogledajte što je točno napisao Ustavni sud Miroslav Šeparović i Zoran Milanović Parlamentarni izbori 2024. Milanović ne odustaje, čeka se Ustavni sud: Danas pada odluka

"I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Europi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini. Tamo niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi. To je to", odgovorio je predsjednik na pitanje novinara.

Dodao je kako konkretne mjere hrvatske Vlade nije i neće komentirati no istaknuo je kako je odluka o osnivanju Stožera "potpuno neustavna, bez obzira o tome što o tome misli Ustavni sud". "Ja tu ne mogu djelovati", kazao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene