Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TELE2 - EKIPNA

Iskoristite proljeće, povežite se s ekipom i ostanite u dobroj formi

Tele2
Tele2 Foto: PR
Izolacija i smanjena mogućnost kretanja zbog pandemije koronavirusa različito su utjecali na sve nas, no jedno je sigurno, proljeće je pravo vrijeme da se intenzivnije vratimo fizičkoj aktivnosti.

Kako bi povratak bio što zabavniji, dobro je imati ekipu. Ekipu koja dijeli ljubav prema životu u pokretu i koja se može povezati u zajedničkim aktivnostima, bilo da su fizički ponovno blizu, ali pridržavajući se svih potrebnih mjera, ili pak putem smartphonea.

Šetnja je idealna za druženje i smanjenje stresa

Bez obzira na to je li to šetnja u gradu ili u prirodi, riječ je o jednoj od najjednostavnijih i najsigurnijih aktivnosti, za koju nije potrebna skupa dodatna oprema. Možete je izvoditi bilo gdje i bilo kada. Redovita šetnja poboljšava fizičko, ali i psihičko stanje jer doprinosi smanjenju stresa. Uz pridržavanje aktualnih mjera, šetnja je idealna i kao aktivnost za ekipu: činite nešto dobro za zdravlje i pri tome se družite. Ako ste i dalje daleko od svoje ekipe, tu je smartphone. Povežite se i u isto vrijeme uživajte u dugoj šetnji, putem videopoziva zahvaljujući brzom internetu ili klasičnim telefonskim razgovorom. 

Trčanje i energetsko buđenje

Trčanje je relativno pristupačna aktivnost koja također ne zahtijeva skupu opremu, a staze za trčanje su posvuda. Ujedno, studije potvrđuju da trčanje, posebice ono u prirodi, ima pozitivan utjecaj na vitalnost i osjećaj životne energije. Okupite malu ekipu ili se povežite na daljinu i iskoristite sve prednosti te aktivnosti. Ako niste u najboljoj trkačkoj formi, znalci tvrde kako i pet do deset minuta trčanja dnevno može pridonijeti zdravlju i kondiciji. Jedan od gadgeta koji doprinosi motivaciji je pametni sat koji pokazuje tempo i broj prijeđenih kilometara, a kada pratite napredak, to podiže želju i volju za daljnjim trčanjem. 

Bicikliranje kao idealna kombinacija aktivnosti i prijevoza

Bicikliranje je izvrsno za tjelesnu formu, štedi novac, kada govorimo o prijevozu, i k tome doprinosi očuvanju okoliša. Određena istraživanja pokazala su kako s fizički aktivnim životom u paru dolazi i osjećaj postignuća. Sve to dovoljno su dobri razlozi da ovog proljeća biciklirate u društvu ili, ako su okolnosti takve, zasebno. No, bez obzira na odabir, ne morate biti lišeni socijalnog kontakta. Spojite se na slušalice i, uz sve mjere opreza, rekreirajte se uz razgovor. 

Povratak u dinamičnu svakodnevicu uz Tele2

Kako bi uz ekipu povratak dinamičnoj svakodnevici bio što lakši, Tele2 je za svoje korisnike pripremio pravu proljetnu poslasticu. Riječ je o posebnoj ponudi pametnih telefona Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Samsung Galaxy A51 i Huawei P Smart Pro, a odabirom jednog od njih uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB za samo 122 kune mjesečno po članu i bez ugovorne obveze korisnik može izabrati i dar: pametni telefon Xiaomi Redmi 8A ili pametni sat Huawei GT Watch. Zahvaljujući ovoj posebnoj ponudi ekipa će ostati uvijek povezana, stvarajući i dijeleći uspomene uz najpovoljniju neograničenu komunikaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene