Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Ćiro pozirao ispred svoje zvijezde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na opatijskoj Slatini zasjale su dvije nove zvijezde u sklopu projekta Hrvatska ulica slavnih. Mramorne zvijezde s punim imenom dobili su dvojica znamenitih osoba, pokojni skladatelj Zdenko Runjić i „trener svih trenera“ Miroslav Ćiro Blažević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije stigao kočiti VIDEO: Ćirin sin na autocesti naletio na medvjeda Slika nije dostupna Svjedok Čermakove obrane Ćirino svjedočenje čeka se čak i s podsmijehom

Svojim su majstorijama za publiku uvijek stvarali samo najbolja djela i predstave, a javnost im se i na ovaj način poklonila. Prilikom otkrivanja svoje zvijezde Miroslav Ćiro Blažević rekao je da uz brojne upisane pobjede diljem kugle zemaljske i potpise u karijerama mnogih igrača ova zvijezda zauzima visoko mjesto među nagradama i zadovoljstvima koje je doživio.

'Velika je čast biti lauretaom Hrvatskoe ulice slavnih i biti u društvu iznimnih povijesnih i suvremenih osoba', rekao je Miroslav Ćiro Blažević.

Iako je svoj dolazak na svečano otkrivanje zvijezde najavila i supruga pokojnog Zdenka Runjića, nažalost je bila spriječena doći, pa se putem organizatora projekta zahvalila svima koji su glasovali za njezinog supruga.

Čast da otkrije zvijezdu pokojnog gospodina Runjića pripala je njegovom sugrađaninu i kolegi po profesiji Jošku Banovu. Plaketu Miroslavu Ćiri Blaževiću uručila je zamjenica glavne urednice Extre, Ela Radić, a plaketu Jošku Banovu uručio je direktor Regionalne radio mreže R1, Zlatko Karajić.

Svečanost na Slatini pozdravnim govorom otvorio je zamjenik gradonačelnika Opatije, Lucijan Kos, a nakon otkrivanja zvijezdi sudionici svečanosti nastavili su druženje u slatkom ambijentu Choco bara.

Od danas se na opatijskoj šetnici Slatini nalazi 30 zvijezdi s imenima Hrvata koji su svojim djelovanjem promovirali Hrvatsku u svijetu. Imena, biografije i fotografije svih dosadašnjih laureata te ostale zanimljive informacije o projektu „Hrvatska ulica slavnih“ mogu se pronaći na ulica.slavnih.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene