Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob odvjetnika

'Madunić je na svoju ruku ponudio jamčevinu za Žužula'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski i zagrebački odvjetnici sukobili se oko ponude jamčevine.

Slaven Žužul, vlasnik Skladgradnje, nakon što mu je odbijen zahtjev da se brani sa slobode, poručio je preko svojeg odvjetnika Ante Madunića da je spreman platiti jamčevinu u iznosu za koliko je petorka iz HAC-a osumnjičena, odnosno 22 milijuna kuna.  No, danas je Žužulov splitski odvjetnik Željko Lubina izjavio kako Slaven Žužul nikada takvo što nije poručio preko zagrebačkog odvjetnika Madunića te da je to ovaj učio na svoju ruku. Odvjetnik je dodao kako će zbog toga Slaven Žužul prekinuti suradnju sa Antom Madunićem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najskuplja varijanta? U 30 km HAC planira gradnju tri odmorišta! Slika nije dostupna Zbog uzastopnih prozivki na rubu živaca Uzrujani Žužul: Kutijama dokumenata dokazuje nevinost

>> S. Žužul: Dajte da se branim sa slobode, dajem 22 milijuna kuna

Oglasio se i Madunić koji je opovrgao sve navode svojeg splitskog kolege i rekao kako ništa nije učinio na svoju ruku već je djelovao isključivo po Žužulovoj želji. 'Što vi mislite da sam ja od jučer? Naravno da ništa nisam učinio na svoju ruku', tvrdi Madunić. Je li Žužuil ponudio jamčevinu od 22 milijuna kuna i koji je od njegovih odvjetnika u pravu, znati će se danas u 12 sati kada će sudac zagrebačkog Županjskog suda odlučiti hoće li osumnjičena petorka, među kojima je i Žuul, dobiti jednomjesečni pritvor ili će im biti omogućeno da se brane sa slobode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene