Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kastavski župnik Franjo Jurčević poznat je po svojem kontroverznom blogu.


Ratno stanje: Zbog gay parade ulicama Beograda tekla krv

Ovoga puta je komentirao beogradsku gay paradu i krvavo nasilje koje je uslijedilo na ulicama glavnog grada Srbije.No, župnik na svom blogu zupnik.blog.hr nije komentirao to na način na koji bi se to očekivalo od jednog župnika nego je homoseksualce nazvao 'moralnim nakazama i psihopatima'.

Vezani članci Slika nije dostupna Srbijanski premijer o Paradi ponosa u Beogradu: 'Ne idem, ne pada mi na pamet!' Slika nije dostupna Tek jedan hrabri mladić priznao i založio se javno za svoja prava

'Mnogi su Beograđani pokazali što misle o tim psihopatima, jedino mi je žao što je toliko policajaca nastradali: po mome policija se trebala povući i dozvoliti normalnima da sa tim bolesnicima malo prodiskutiraju', napisao je kastavski župnik na svom blogu.

>> VIDEO: U Beogradu nakon parade milijunske štete i stotine uhićenih

Župnik Franjo Jurčević kaže da bi materijalnu štetu koja je nastala kao posljedica marširanja ovih bolesnika, trebali snositi oni koji takvim psihopatima daju dozvole da to rade na javnim mjestima.

'Bravo za normalne Beograđane! Tako bi trebali postupiti i normalni Zagrepčani kada ovi bolesnici okupiraju javne puteve i javne površine. To je moje mišljenje', napisao je velikim slovima ovaj posljednji komentar župnik Franjo Jurčević.