Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski župnik o nasilju u Beogradu

Hrvatski župnik: Tako treba postupati s nakazama homoseksualcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kastavski župnik Franjo Jurčević poznat je po svojem kontroverznom blogu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio na svom blogu Župnik Jurčević zbog homofobije osuđen na tri mjeseca zatvora uvjetno Slika nije dostupna Riječka nadbiskupija odlučila Nakon intervjua u Red Carpetu, župnik smijenjen

Ovoga puta je komentirao beogradsku gay paradu i krvavo nasilje koje je uslijedilo na ulicama glavnog grada Srbije.No, župnik na svom blogu zupnik.blog.hr nije komentirao to na način na koji bi se to očekivalo od jednog župnika nego je homoseksualce nazvao 'moralnim nakazama i psihopatima'.

'Mnogi su Beograđani pokazali što misle o tim psihopatima, jedino mi je žao što je toliko policajaca nastradali: po mome policija se trebala povući i dozvoliti normalnima da sa tim bolesnicima malo prodiskutiraju', napisao je kastavski župnik na svom blogu.

>> VIDEO: U Beogradu nakon parade milijunske štete i stotine uhićenih

Župnik Franjo Jurčević kaže da bi materijalnu štetu koja je nastala kao posljedica marširanja ovih bolesnika, trebali snositi oni koji takvim psihopatima daju dozvole da to rade na javnim mjestima.

'Bravo za normalne Beograđane! Tako bi trebali postupiti i normalni Zagrepčani kada ovi bolesnici okupiraju javne puteve i javne površine. To je moje mišljenje', napisao je velikim slovima ovaj posljednji komentar župnik Franjo Jurčević.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene