Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

27-godišnjak iz Županje na državnoj cesti gdje je ograničenje 90 km/h, vozio je nevjerojatnih 225 kilometara na sat!


27-godišnjak iz Županje upravljao je svojim Mercedesom njemačkih oznaka brzinom od 225 km/h gdje je inače brzina ograničena na 90 km/.

Vezani članci The Hitmans Wifes Bodyguard u Rijeci (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Nove uzbudljive scene automobilske jurnjave riječkim ulicama, koje ćemo gledati u holivudskom hitu The Hitmans Wifes Bodyguard u Rijeci (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Evo kako izgleda uništena riječka tržnica nakon uzbudljive potjere automobilima!

Na državnoj cesti D-55 koja spaja Vinkovce i Županju (riječ je o običnoj dvotračnoj cesti, a ne o autocesti!) 27-godišnjak iz Županje upravljao svojim Mercedesom njemačkih oznaka brzinom od 225 km/h gdje je inače brzina ograničena na 90 km/h što znači da je uz umanjenu sigurnosnu razliku, brznu kretanja prekoračio za čak 112 km/h.

>>Nabrijana mladež: Do kada divljanje na cestama?!

Policijski presretač ga je sustigao i zaustavio te naplatio novčanu kaznu od 6.000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook