Tomo Medved (Foto: Dnevnik.hr)
Tomo Medved (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Vukovar postaje mjesto posebnog pijeteta, a županijska bolnica u Vukovaru Nacionalna memorijalna bolnica.


Vukovar nadilazi, rekao je ministar Tomo Medved, lokalnu razinu i on je simbol mlade hrvatske države. Cilj je, poručuje, očuvanje trajne uspomene i poticanje razvoja, kao i snažna poruka o nacionalnom značaju Vukovara. Osnovat će se i posebno Vijeće koje će pratiti propise. Moći će predlagati mjere i aktivnosti. Imenovat će ga Vlada na 4 godine.

Vezani članci 30 godina od razmjene Život nakon razmjene - Mladići su danas očevi: ''On kaže - ja sam tvoj tata, a ona kaže - ali nisi ti moj tata, on je u Mitrovici'' Luka Bogojević i Martina Bolšec Oblak Vukovarska škola zvana čežnja: Dnevnik Nove TV godinama je pratio ovu priču, konačno su stigle dobre vijesti!

"Izrasla je ideja koju sada prevodimo u realnost da Županijsku bolnicu u Vukovaru, s obzirom na povećanje zasluge, pretvorimo u Nacionalnu memorijalnu bolnicu", rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju