Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogorčen na Ministarstvo prometa

Župan Požeško-slavonski: 'Čini se da mi ne živimo u Hrvatskoj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izostavljanje važnih putnih pravaca, kojima je požeško-slvonska županija trebala dobiti brži izlaz na autocestu, ogorčilo je župana Alojza Tomaševića.

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević ogorčen je što su tri važna putna pravca, kojima ova županija dobiva brži izlaz na autocestu Bregana – Lipovac, izostavljena iz strategije razvoja cestovnih pravaca od 2015. do 2030. godine, koju predlaže Ministarstvo pomorstvo, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Slika nije dostupna Milijunske štete Proglašena prirodna nepogoda: Poznat rok za prijavu štete od tuče u Požeštini

Riječ je o brzim cestama preko Pakraca, Lipika, Pleternice i Požege, koje se nalaze u prostornim planovima Hrvatskih cesta, ali ne i u razvojnoj strategiji koja ide na Vladu RH i u Europu.

"Oni su Slavoniju ponovno zaboravili i izolirali. Po tko zna koji put moram konstatirati da Požeško-slavonska županija, čini se, ne stanuje u Hrvatskoj", rekao je Tomašević. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene