Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ranom zorom u pulskom akvatoriju jutros je počela potraga za rumunjskim surferom koji je preksinoć zadnji put viđen kod Zlatnih stijena i odtad mu se gubi svaki trag.


'Potraga je jučer obustavljena padom mraka, a jutros su u cik zore u traganje za surferom krenuli spasioci na plovilu pomorske policije, Lučke kapetanije i Obalne straže', priopćeno je iz  Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje. Dodano je kako spasiocima vrijeme ide na ruku jer je usprkos buri vidljivost vrlo dobra.

Vezani članci HGSS, ilustracija U tijeku velika potraga za nestalim mladićem: Uključeni gotovo svi spasitelji, traže ga dronovima, plovilima, psima, helikopterima... Gabrielle Petito Smrt u nacionalnom parku: Par youtubera pregledavao snimke i uočio trag koji je doveo do pronalaska nestale djevojke

>> Nastavlja se potraga za rumunjskim surferom

Iz Ministarstva prometa, razvitka i veza izvještavaju kako da se traga za rumunjskim državljaninom u dobi od 34 godine, koji je na sebi imao sivu odjeću, daska na kojoj je isplovio s gornje strane je plave, a s donje bijele boje, a je jedro bijelo s plavim i crvenim prugama.