Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer o politici

Milanović o učiteljici: 'Mislio sam da se angažira, a ne da bude korumpirana''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović u klinici za tumore KBC Sestre milosrdnice, prokomentirao je svoju izjavu učiteljici 'neka se bavi politikom'.

Premijer Zoran Milanović osvrnuo se na svoj razgovor sa nastavnicom u Gunji kada joj je rekao da se bavi politikom. 'Kada sam prije tjedan dana učiteljici rekao da se bavi politikom, mislio sam da se angažira, a ne da bude korumpirana', ustvrdio je premijer.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske'' Zoran Milanović I o Butkoviću Milanović: "Plenković nas uvlači u sukobe koje ne razumije"

Premijer Milanović rekao je to u obilasku novog Zavoda za dječju onkologiju u Klinici za tumore KBC Sestre milosrdnice

VIDEO Premijer nezaposlenoj učiteljici: 'Počnite se baviti politikom'

Svečanosti otvorenja Zavoda za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti, prisustvovali su predsjednik Vlade Zoran Milanović, ministar zdravlja Siniša Varga te sanacijski upravitelj Kliničko-bolničkog centra 'Sestre milosrdnice' Danko Velimir Vrdoljak.

'Ovo je primjer kako država može riješiti veliki problem koji je greška prethodnika koji su zatvarali oči! Najveća je barijera u nama - ovo je moglo hitu napravljeno prije 10 godina samo nitko u tome nije vidio interes. Moj interes je da rješavamo probleme', rekao je Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene