Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović o prozivkama

'Digli smo se s razine Karamarka i Brkića i sada smo u Europi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski premijer Zoran Milanović uzvratio je u nedjelju u Bruxellesu na izjavu Tomislava Karamarka da je on stvorio obavještajno podzemlje.

Zoran Milanović je kazao kako je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) s Draganom Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu, a s Tomislavom Karamarkom i Milijanom Brkićem 'razinu tamnog vilajeta'.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Bliži se kraj mandata Zoran Milanović pisao Plenkoviću: Predložio Daniela Markića za vršitelja dužnosti ravnatelja SOA-e Andrej Plenković Brzi odgovor Plenković: "Milanović me zadnji put zvao prije 150 godina"

'U zadnje tri godine od kada je na čelu SOA-a Dragan Lozančić, Hrvat iz Amerike, tradicionalnih svjetonazora kojeg poznam iz sustava već 20 godina, doktor je sa sveučilišta Columbia, predavao je na koledžima NATO-a. Nemate puno takvih ljudi u Europi. To je razina koju smo dosegli s njim i njegovim timom. Razina Tomislava Karamarka i Vase Brkića je razina 'tamnog vilajeta' i s te razine smo se digli i sad smo konačno u Europi', rekao je Milanović, odgovarajući na zahtjev novinara da komentira subotnju izjavu predsjednika HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko istaknuo je u subotu kako je ponosan na svoju biografiju kao čelnika obavještajnih službi i policajca, a na neizravne optužbe čelnika SDP-a Zorana Milanovića na njegov račun, odnosno da na SDSS-ovca Mirka Raškovića pritisak vrši 'obavještajno podzemlje', uzvratio je kako je možda Milanović stvorio obavještajno podzemlje.

Milanović u Bruxellesu sudjeluje na summitu EU-Turska. (Hina)

O PONUDAMA 'Niti mi je Milanović to nudio, niti smo o tome razgovarali' 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene