Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HUB je zahvalio Bohačeku na šesnaet godina predanosti.


Na redovnoj Skupštini Hrvatske udruge banaka (HUB) danas je za novog direktora udruženja imenovan Zdenko Adrović, priznati stručnjak za bankarstvo i financije te jedan od osnivača
HUB-a.

Imenovanjem Zdenka Adrovića značajno je kadrovski ojačana pozicija HUB-a. Mandat novog vodstva usredotočen je na efikasniji rad Udruge, u iznimno osjetljivom razdoblju kada se bankovni sektor, među ostalim, suočava s velikim regulatornim izazovima, a istovremeno osigurava financijsku stabilnost zemlje i jamči sigurnost računa i štednih uloga hrvatskih građana.

Saborski Odbor za financije podržao rješenje za 'švicarce'

Banke članice HUB-a zahvalile su Zoranu Bohačeku na šesnaest godina pune predanosti interesima bankovne industrije te očekuju kako će, u timu sa Zdenkom Adrovićem, i dalje aktivno doprinositi ostvarivanju ciljeva HUB-a, a posebice njegovu međunarodnom ugledu, izvijestili su iz Hrvatske udruge Banaka.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Novi zakoni i porezi Vlade ne vode u smjeru gospodarskog oporavka' Slika nije dostupna Ekonomisti pozivaju banke na suradnju; Banke poručuju: Ništa od toga!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju