Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže zahlađenje

Za vikend bura na Jadranu, moguć je SNIJEG u...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Toplo vrijeme potrajat će do petka navečer nakon čega slijedi pad temperature, kiša i jak vjetar

Još četvrtak i petak ćemo uživati u sunčanom vremenu, a tijekom vikenda ćemo se pozdraviti s 'babljim ljetom' jer dolazi značajno zahlađenje, dok je na Plitvičkim jezerima, u Gospiću, Gračacu i Udbini moguća čak i pokoja bijela pahulja. Veliki pad temperature očekuje se u noći s petka na subotu kada će većinu zemlju zahvatiti pogoršanje vremena praćeno kišom i vjetrom. U četvrtak će uglavnom biti sunčano, a samo će u jutarnjim satima u unutrašnjosti biti magle i nešto niže temperature, dok će na istoku biti nešto više oblaka. Prevladavat će vedro vrijeme, posebno na Jadranu gdje će se najviše temperature popeti i do 20 stupnjeva. U Slavoniji se očekuje maksimalna temperatura od 18 stupnjeva, a u ostatku zemlje do 15 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

>> Danas oblaci i kiša, a onda...

Slično vrijeme se očekuje i u petak, ali u noći na subotu stiže zahlađenje i veći pad temperature. Takvo će vrijeme potrajati do subote navečer, a u noći sa subote na nedjelju najavljuju se obilnije kiše koje će nastaviti padati i tijekom dana. Kraj vikenda na Jadranu donosi buru, pa će tako značajno osvježiti i na moru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene