Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život priča priče

Mali div i ljubavna bajka iz srca Afrike: Ono što su preživjeli podijelit će s vama

Život priča priče (Foto: dnevnik.hr)
Život priča priče (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Život priča priče (Foto: dnevnik.hr) Život priča priče (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Život priča priče (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
U utorak u emisiji "Život priča priče" pogledajte nove inspirativne priče.

Veliko srce u malenom tijelu, pronaći bogatstvo na najsiromašnijem kontinentu - ono što su preživjeli Nevio Krešić i njegovi roditelji i Filip i Anamarija podijelit će s vama u novoj emisiji "Život priča priče". 

Pročitajte i ovo Ilustracija Uvodi se novo kazneno djelo Pogledajte koji se zakoni mijenjaju u Hrvatskoj u 2024. godini Provjereno - osuđeni pedofil na slobodi - 5 čak se bio i zaposlio Umjesto iza rešetaka, osuđeni pedofil živio slobodno i opet ponovio kazneno djelo - Provjereno donosi priču o višestruko osuđenom silovatelju maloljetnika

Nevio Krešić iz Dubrovnika je šestogodišnjak u tijelu bebe. Kad se rodio imao je samo 1,1 kg i 35 centimetara. S tri godine dijagnosticiran mu je sindrom Majewski, jedini slučaj u Hrvatskoj. Očekivana životna dob oboljelih je 20 godina, a prate ih učestali moždani udari koji mogu biti fatalni te izrazito niski rast.

Nevio sa šest godina ima svega šest kilograma i 70 centimetara. Međutim, ne zaostaje ni psihički ni motorički za svojim vršnjacima. Pliva, igra stolni tenis i nogomet. Koja je njegova životna priča, ispričat će njegovi roditelji, a Nevija čeka i jedno veliko iznenađenje.

Ljubav u srcu Afrike

Filip je prije devet godina nesretnim slučajem ostao nepokretan i završio u kolicima. Na nagovor dugogodišnje prijateljice Anamarije pridružio joj se u višemjesečnom volontiranju u Tanzaniji.

Tri mjeseca brinuli su se o 38 siročadi. Ovi Istrijani postali su dio njihovog života. A i između njih se rodila ljubav i zadnjeg dana u sirotištu Filip je zaprosio Anamariju – i ona je rekla DA!

Ne propustite nove inspirativne priče emisije "Život priča priče" u utorak 5.prosinca na Novoj TV.

Propuštene emisije pogledajte OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene