Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezbrižno surfanje uz SIM2GO

Zgrabi puno giga uz Telemachov SIM2GO paket na bonove

PR
PR Foto: PR
Iako su ljeto i more još daleko, novi prepaid korisnici već danas mogu zgrabiti puno giga te bezbrižno i opušteno surfati bilo gdje i kada uz odličnu ponudu iz Telemacha!

Svi koji mobilne usluge radije koriste putem bonova, jednokratno dobivaju na poklon dodatne gige kupnjom SIM2GO kartice po istoj cijeni kao do sada.

Surfanje nikada nije bilo lakše uz SIM2GO

Svim novim korisnicima koji u razdoblju do 31. ožujka kupe SIM2GO paket za svega 20 kuna, Telemach, uz 1GB prometa i 20 kuna na računu, jednokratno poklanja dodatnih 5GB koje je moguće iskoristiti u roku od 30 dana nakon aktivacije SIM kartice.

Praznih ruku neće ostati niti svi novi korisnici koji prenesu svoj broj u Telemach mrežu i postanu korisnici bonova jer Telemach i njima osigurava 6GB za najbolju online zabavu. Prijenos na Telemach mrežu je besplatan, a korisnički broj neće se promijeniti.

Ponuda skrojena prema željama korisnika

Nakon potrošnje jednokratnih dodatnih gigabajta, Telemach u svojoj ponudi nudi odlične SIM2GO pakete za svačiji ukus od najmanjeg S do najvećeg L, a najbolja je vijest što se unutar njih uspostava poziva ne naplaćuje. SIM2GO S korisnicima donosi 1GB prometa, 200 minuta i 200 SMS poruka, SIM2GO M 2GB, 500 minuta i 500 SMS poruka, a SIM2GO L čak 7GB, 1.000 minuta i 1.000 SMS poruka. Uspostava poziva se ne naplaćuje u SIM2GO S, M i L paketu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene