Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bojkotirali proslavu, a on nije došao

Zeznuo ih Kerum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građanska incijativa za Marjan najavljeni dolazak gradonačelnika nazvala je 'provokacijom'.

Proslavu Dana Marjana, Građanska inicijativa za Marjan, odlučila je bojkotirati. Zasmetalo im je najavljeno pojavljivanje gradonačelnika Željka Keruma, koje su nazvali provokacijom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija istražuje Što se dogodilo na splitskom Marjanu? Pronađen ozlijeđeni muškarac čiji je nestanak prijavljen dan ranije Marjan - 3 GRADILIŠTE U ZAŠTIĆENOJ ZONI Što rade bageri unutar park-šume Marjan? "Na Marjanu ne bi trebalo raditi ništa, pogotovo u zaštićenom dijelu!"

>> Kerum: Nikada nisam dobio priznanje za svoj rad

'Zbog Kerumovog restorana na Benama odgađa se zatvaranje prometa. Zbog svoje nevjenačne supruge Kerum odobrava natječaj za gradnju restoran na Prvoj vodi. U Kerumovom mandatu njegovi prijatelji dobivaju dozvolu za gradnju zgrada uz ogradu Park šume, radi čega se sprema nova sječa marjanskih stabala ', ističu u Inicijativi za Marjan.

No, Željko Kerum, inače počasni predsjednik Društva Marjan, koje je jučer obilježilo 108. rođendan, nije došao. Splićanima se obratila dogradonačelnica Anđelka Visković.(Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene