Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nevjerojatno!

ZET kupio autobuse koji ne mogu proći ispod nadvožnjaka: ''To možda čak i neće biti problem...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča stiže iz Zagreba. ZET je u svibnju za devet milijuna kuna nabavio četiri panoramska autobusa - previsoka za zagrebačke nadvožnjake.

''Standardna zelena linija, koju panoramski autobusi voze od Kaptola, preko Maksimira i Bundeka do Jaruna i natrag, jednim dijelom prolazi Savskom. Tamo ti novi autobusi ne mogu. Budući da mogu samo u određene dijelove grada, oni voze svoju posebnu liniju i ne mogu 'uskočiti' u standardnu zelenu ili pak crvenu, koja prometuje samim središtem grada'', odgovorili su iz ZET-a za Večernji list. Tako novi ZET-ovi panoramski autobusi ne mogu voziti svim rutama, pa su uglavnom parkirani na parkiralištu u Dubravi.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Novi autobusi - 5 Stići će do proljeća Novi šoping Grada Zagreba: Ovaj put na redu je 30-ak rabljenih autobusa

Objasnili su da su novi autobusi većih prijevoznih kapaciteta, što podrazumijeva i drukčije tehničke karakteristike vozila.

''Još jedna odlična investicija! Grad Zagreb kupio je turističke autobuse koji su previsoki i ne mogu ispod nadvožnjaka. S druge strane, s obzirom na stanje mostova i nadvožnjaka u Zagrebu, to možda čak i neće biti problem...'', napisala je na Twitteru predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene