Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odvjetnik Ante Gotovine Luka Mišetić i bivši srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić putem Twittera su započeli žestoku raspravu.


Naime, Jeremić je upitao Mišetića bi li ga zastupao kao odvjetnik kod potencijalne tužbe radi, kako je rekao, klevete objavljene u jednom hrvatskom mediju, zbog čega se i razvila čitava rasprava. Jeremić naime demantira napise prema kojima je lagao kada je prije nekoliko dana objavio da je za 10. travnja 2013. zakazao raspravu o radu Haaškog suda te da je ta redovita rasprava o radu Međunarodnog suda za ratne zločine zakazana prije točno dva mjeseca 21. rujna. Jeremić tvrdi da je ta rasprava već održana i da nema veze s onom koju je on najavio za travanj.

Vezani članci Luka Mišetić Hrvatski odvjetnik o kaosu u SAD-u: "To je opći nered, uništavaju se i mali poduzetnici", podršku mirnom pokretu dao i jedan hrvatski klub Luka Mišetić (Foto: Filip Brala/PIXSELL) Odvjetnik Mišetić u New Yorku tužio Pupovca zbog klevete

Pogledajte kako su Mišetić i Jeremić vodili pravi 'fajt' na Twitteru:

'Da li biste prihvatili da mi budete advokat prilikom potencijalne tužbe za klevetu Jutarnjeg lista?', upitao je putem svojeg Twitter profila Jeremić odvjetnika Mišetića.

'Nažalost, preopterećen sam pisanjem tužbi za klevetu protiv visokog dužnosnika UN-a koji osporava presude vlastitog suda!', odgovorio mu je Mišetić.

No, nije stalo na tome, obrazloženja su se nastavila s obje strane.

'Znao sam od početka da nemam šanse da Vas dobijem, nisam Vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama...', odgovorio je Jeremić.

'Da, niste moj tip. Zastupam samo nevine', ekspresno je odgovorio Mišetić.

'Jao izvinite, nesporazum. Na profilu Vam piše da ste bili advokat Gotovini. Nisam shvatio kao salu, ali sad kapiram! Pozdrav, v', zaključio je Jeremić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook