Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE JE PROŠLO U REDU

Prava filmska priča - Medicinska sestra iz Varaždina u avionu: "Dijete smo zamotali u deku..."

Aktualno Galerija Beba rođena u avionu - 4 Beba rođena u avionu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Beba rođena u avionu - 2 Beba rođena u avionu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Beba rođena u avionu - 3 Beba rođena u avionu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Medicinska sestra Dajana Medicinska sestra Dajana Foto: DNEVNIK.hr +0 Beba rođena u avionu - 1 Galerija 1/5 >>
Na letu u Saudijskoj Arabiji, medicinska sestra iz Varaždina porodila je trudnicu u avionu za vrijeme leta.

Medicinskoj sestri Dajani Car iz Varaždina dogodila se prava filmska priča. Dajana je letjela od Medine do Rijada. No, taman pred kraj leta, jednu su trudnicu uhvatili trudovi.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga"

Avionsko je osoblje odmah tražilo nekog s medicinskim znanjem i tu uskače sestra Dajana. Ispričala je kako je tekao porod.

"Dijete je na svu sreću bilo zdravo, živo, sve je bilo okej, zamotali smo dijete u deku, dale mami i najveća sreća, moja sreća je da je avion nakon toga sletio za pet minuta", ispričala je.

"Nakon što smo sletjeli hitna je odmah ušla u avion, preuzela ženu i dijete, mi ostali putnici smo se iskrcali, sve je bilo okej, jedino nakon što sam izašla s aerodroma počela sam razmišljati o stvarima koje su se mogle desiti, tipa da je dijete bilo na zadak ili da nije disalo nakon poroda, međutim sva sreća to se nije desilo", zaključila je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene