Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Palestinsko područje

Žena na čelu policije u Beit Sahuru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vremena se mijenjaju i na palestinskim područjima. Na čelo policije u gradu Beit Sahur došla je žena. Abeer Abu Fara time je postala najviše rangirana policajka na području pod palestinskom samoupravom.

U policiji je deset godina. Priznaje kako je bilo podizanja obrva kada je preuzela dužnost, no ističe kako su se 13 podređenih policajaca brzo naviknula. Reakcije ostalih sugrađana su podijeljene.

Pročitajte i ovo Prosvjedi na Sveučilištu Columbia Šatoraši ometaju Sveučilišta počela strože kažnjavati studente: "Stvoreno je nepoželjno okruženje za židovske studente..." Mahmud Abas, predsjednik Palestinske samouprave Još veća nestabilnost u regiji Palestinske vlasti "preispitat će odnos" sa SAD-om nakon veta u UN-u

'Ljudi imaju različite reakcije. Neki su iznenađeni kada čuju da sam na toj funkciji, drugima je drago i s tim nemaju nikakav problem. Sve to vidim po izrazima lica. Uvijek kažem ljudima kako znam da nisu očekivali ženu i da sami procijene moju sposobnost na kraju sastanka', rekla je Abeer Abu Fara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene