Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Ispeglala' tuđu karticu - ispričala se u radijskom eteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marija Vučković Vučemilović iz Sinja pronašla je novčanik s karticom i pinom. Nije dugo razmišljala već je odmah karticu 'ispeglala'. No, proradila je savjest, a grizodušje je bilo toliko jako da se odlučila na neočekivanu akciju - vratiti potrošeni novac.

Marija inače peče i prodaje uštipke u centru Sinja. Radi se o njezinom vlastitom biznisu koji joj dobro ide. Upravo je na radnom mjestu ugledala novčanik na podu.

Pročitajte i ovo Ilustracija IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Niste zadovoljni proizvodom koji ste naručili online? Imate pravo na povrat novca, a doznajte i kako ćete ga ostvariti Slika nije dostupna Skandal na radiju Umjesto jazza u eter pustili gay pornić!

Marija je dobra kuharica pa redovno daje recepte na lokalnom radiju. Radio voditeljica ostala je šokirana kad je Marija umjesto recepta odlučila slušateljima ispovjediti svoj grijeh s karticom. O tome sada bruji cijeli Sinj.

'Vidjela sam novčanik i pitala 'momci je li vaše'', prepričava Marija. Oni su rekli kako novčanik nije njihov. Tada ga je žena otvorila te u njemu pronašla karticu i pin.

Svega par metara od njenog štanda nalazi se bankomat s kojega je podigla desetak tisuća kuna. No, zadovoljstvo zbog novca brzo je počela uništavati grižnja savjesti. Mršavila je, gubila koncentraciju i gušilo ju je.

Uskoro joj je i policija zakucala na vrata jer bankomat ima kameru. Brzo je priznala i odmah krenula tražiti svoju žrtvu kojoj je vratila uzeti novac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene