Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drhtavim glasom

VIDEO Željko Sabo emotivan pred Povjerenstvom: 'Prihvaćam sve, dajte mi 90 dana...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarski gradonačelnik danas je drhtavim glasom od Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa tražio da ga ne maknu iz Nadzornog odbora Borova.

Pred Povjerenstvom za sprječavanje sukoba interesa danas se našao i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo. On je pred Povjerenstvom u emtivnom govoru i drhtavim glasom molio da ga ostave u 'Borovu' kako bi završio predstečajnu nagodbu.

Pročitajte i ovo Ilustracija 1,63 milijarde eura Počela je isplata novih plaća za zaposlene u javnoj upravi: Objavljeno i koliko su veće Slika nije dostupna Je li u sukobu interesa? Sabo: Mislio sam da su mi tvrtku izbrisali iz sudskog registra

Vukovarski SDP čvrsto stoji iza gradonačelnika Željka Sabe

Povjerenstvo ga je kaznilo s 5000 kuna, a on je zamolio da taj iznos uplati u fond za stipendije. 'Prihvaćam sve. Dajte mi 90 dana da izađem iz predstečajne nagodbe. Netko će tamo biti sretan da radi za 2000 kuna', rekao je Sabo.

Za svoju firmu 'Veki', koja trenutno nije aktivna, Sabo kaže da je osnovana za vrijeme rata kako bi on moga 'ići u Austriju zaraditi djeci za patike'.

Podsjetimo, Željko Sabo se u našao u sukobu interesa jer je istovremeno sa svojim mandatom u Hrvatskom saboru sjedio i u Nadzornom odboru Borova.

'Željko Sabo nije plakao'

Iako se su se isprva pojavile informacije da je Sabo svoj govor pred Povjerenstvom održao kroz suze, u telefonskom razgovoru nam je rekao da to nije bilo baš tako. 'Niti sam plakao, nit suzu pustio. Šest mjeseci je netko po Vukovaru pričao da je Željko Sabo lopov da je izvukao novac za svoju korist. Ali ja sam jedini od tri dužnosnika došao danas. Emotivnim glasom sam se obratio Povjerenstvu da me ostave u Nadzornom odboru da dovršimo predstečajnu nagodbu. Željko Sabo nije plakao', rekao je vukovarski gradonačelnik našoj novinarki.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene