Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Marijani Budimir

Sabo: Razgovarao bih i s crnim vragom u interesu Vukovara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo (SDP), kojega je vijećnica HDZ-a u vukovarskom Gradskom vijeću Marija Budimir optužila da ju je pokušao podmititi kako bi podržala u Vijeću SDP i SDSS, objasnio je zašto je razgovarao s njom.

Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo komentirao je zahtjev za skidanjem saborskog imuniteta i zašto se sastajao s HDZ-ovom vijećnicom Marijanom Budimir.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović promijenio fotografiju i slogan na Facebooku Dotaknuo se i Rojsa Milanović HDZ nazvao kartelom: "Plenković zapomaže" Slika nije dostupna I dalje sve negira Sabo: Nije me kontaktirao ni DORH ni USKOK!

''Nakon svih natpisa u novinama ja sam sam želio doći u DORH da sam dam izjavu. Pa što ako mi skinu saborski imunitet. Ja sam se borio za ovu hrvatsku državu, poštujem zakone i ako sam ja bilo kakav problem hrvatske države, stojim na dispoziciji'', rekao je Sabo.

>>DORH poslao pa POVUKAO zahtjev za skidanjem Sabinog imuniteta

''Bit će vrlo interesantno 30.8. kad budemo imali sjednicu gradskog vijeća, treću, i vjerujem da će bit iznenađenja za mnoge, i u hrvatskoj javnosti, pa ćemo vidjeti što je to HDZ radio sve ovo vrijeme u gradu Vukovaru'', dodao je.

''Ja razgovaram sa svakim i sa crnim vragom bi razgovarao u interesu grada vukovara'', odlučno je poručio Sabo, na novinarsko pitanje zašto se uopće sastajao s HDZ-ovom vijećnicom Marijanom Budimir. Istaknuo je kako njegovi odvjetnici rade na privatnim tužbama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene