Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u zagrebačkoj katedrali

Reiner na obilježavanju Spomendana Zrinskih i Frankopana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskoga sabora Željko Reiner sudjelovao je u subotu na obilježavanju petog Spomendana Zrinskih i Frankopana u zagrebačkoj katedrali.

Iz Sabora je priopćeno kako je na samom početku svečanosti Zrinska garda Čakovec ispred katedrale izvršila prijavak predsjedniku Sabora, koji je pokrovitelj ovogodišnjeg obilježavanja.

Pročitajte i ovo Ante Prkačin VRIJEĐANJE U VISOKOM DOMU ''Skupina nakaza'' nakon Prkačinova ispada napala HDZ-ova viteza Reinera: ''Uputili smo i pismo Jandrokoviću'' Željko Reiner PRAKSA U VIŠE OD 80 ZEMALJA Reiner oštro o prijedlogu Radničke fronte kojim bi radnici dobili slobodan dan ako praznik pada za vikend: "Ne znam bih li se smijao ili plakao"

Nakon toga Željko Reiner je u pratnji zapovjednika i predsjednika Zrinske garde prošao uz svečani postroj, a ulaskom u zagrebačku katedralu uslijedilo je polaganje vijenaca kod kripte s posmrtnim ostacima Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana.

Na samom završetku ceremonije održano je misno slavlje, koje je predvodio varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene