Željko Kerum i Tomislav Horvatinčić (Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube)
Željko Kerum i Tomislav Horvatinčić (Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube)

Muke koje ih more, Horvatinčića na sudu, a Keruma otvoren stečaj njegove tvrtke Kerum d.o.o., očito su u jednoj vinariji u Požegi - brzo zaboravili


Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum slavio je Martinje u jednoj vinariji u Požegi i to ne u bilo kakvom društvu. U ispijanju čašica pomogao mu je kontroverzni zagrebački poduzetnik Tomislav Horvatinčić kojemu se sudi za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Italije.

Vezani članci Nepoznati autor ukrasio vijećničko mjesto Željka Keruma njegovim fotografijama (Ivo Čagalj/PIXSELL) Kao da je tamo: Keruma nije bilo na sjednici pa je netko odlučio "ukrasiti" njegovo mjesto za stolom Zlata Đurđević, predstojnica Katedre za kazneno procesno pravo, i Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Pravna stručnjakinja za Dnevnik Nove TV otkrila što treba promijeniti da se ubrzaju sudski procesi koji traju godinama

Muke koje ih more, Horvatinčića na sudu, a Keruma otvoren stečaj njegove tvrtke Kerum d.o.o., očito su u Požegi brzo zaboravili.

Kako piše Dalmatinski portal, koji je objavio i snimku "veselice" u Požegi, Kerum i Horvatinčić u nepoznatoj vinariji okruženi su s još poznatih osoba među kojima su i neki od političara.