Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fešta u Požegi

Nemaju briga na Martinje: Kerum i Horvatinčić zagrljeni pjevali u vinariji

Željko Kerum i Tomislav Horvatinčić (Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube)
Željko Kerum i Tomislav Horvatinčić (Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube) Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube
Muke koje ih more, Horvatinčića na sudu, a Keruma otvoren stečaj njegove tvrtke Kerum d.o.o., očito su u jednoj vinariji u Požegi - brzo zaboravili

Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum slavio je Martinje u jednoj vinariji u Požegi i to ne u bilo kakvom društvu. U ispijanju čašica pomogao mu je kontroverzni zagrebački poduzetnik Tomislav Horvatinčić kojemu se sudi za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Italije.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Tko da više Kerumovo zapušteno zemljište prodano za 40.100 eura, a na prodaju idu i druge njegove nekretnine Prometna policija - 1 Izazovan vikend U tijeku velika akcija policije na cestama, ne provjeravaju samo automobile: "Sve raspoložive snage su na terenu"

Muke koje ih more, Horvatinčića na sudu, a Keruma otvoren stečaj njegove tvrtke Kerum d.o.o., očito su u Požegi brzo zaboravili.

Kako piše Dalmatinski portal, koji je objavio i snimku "veselice" u Požegi, Kerum i Horvatinčić u nepoznatoj vinariji okruženi su s još poznatih osoba među kojima su i neki od političara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene