Željko Kerum i Tomislav Horvatinčić (Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube)
Željko Kerum i Tomislav Horvatinčić (Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube) Foto: Screenshot/Dalmatinski portal/YouTube

Muke koje ih more, Horvatinčića na sudu, a Keruma otvoren stečaj njegove tvrtke Kerum d.o.o., očito su u jednoj vinariji u Požegi - brzo zaboravili


Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum slavio je Martinje u jednoj vinariji u Požegi i to ne u bilo kakvom društvu. U ispijanju čašica pomogao mu je kontroverzni zagrebački poduzetnik Tomislav Horvatinčić kojemu se sudi za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Italije.

Vezani članci Željko Kerum Kerum zbog prijetnje osuđen na šest mjeseci uvjetno: "Izgledno je da ne mogu ići na izbore..." Predsjednik HND-a Hrvoje Zovko HND reagirao na Kerumovo vrijeđanje reporterke Provjerenog: "Zgroženi smo divljačkim uvredama, vrijeđao ju je kao novinarku i kao ženu"

Muke koje ih more, Horvatinčića na sudu, a Keruma otvoren stečaj njegove tvrtke Kerum d.o.o., očito su u Požegi brzo zaboravili.

Kako piše Dalmatinski portal, koji je objavio i snimku "veselice" u Požegi, Kerum i Horvatinčić u nepoznatoj vinariji okruženi su s još poznatih osoba među kojima su i neki od političara.