Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović reagirao je na putem društvene mreže izjave osnivača Nacionalnog foruma Nikice Gabrića.


'Kaže Gabrić '... Jovanović, pametan, ali ne razumije da njegova reforma s njima na čelu ne može dobiti konsenzus nikada...' To je u biti isto što je u svojoj diskriminatornoj izjavi 'o Jovanoviću koji zato što je Jovanović ne smije biti ministar obrazovanja u Hrvatskoj' izjavio u svojem poznatom izljevu mržnje Zdravko Mamić! Samo je to Gabrić zapakirao u celofan! Tužno od jednog liječnika koji poziva na prestanak podjela lijevo i desno, ali izgleda to čini samo na riječima! Nacionalni forum u kojem je za bavljenje politikom izgleda jedan o preduvjeta i nacionalnost, poručuje Nikica Gabrić', napisao je Željko Jovanović na Facebooku.

Vezani članci Poruke Nikice Gabrića i Dražena Jelenića Pogledajte poruke koje je Nikica Gabrić razmjenjivao s glavnim državnim odvjetnikom: ''Strašno ste pogriješili'' Nikica Gabrić Gabrić priznao da je snimao razgovor s Jelenićem: "Znao sam što mi može napraviti. Eto, vidite, prodao me"

Na taj je način reagirao na intervju osnivača Nacionalnog foruma Nikice Gabrića u Novom listu.

Pismo premijeru: 'Koliko je nisko spuštena ljestvica tolerancije za nesposobne i štetne ministre'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook