Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jovanovićeva reakcija

'Gabrić je izljev mržnje zapakirao u celofan!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović reagirao je na putem društvene mreže izjave osnivača Nacionalnog foruma Nikice Gabrića.

'Kaže Gabrić '... Jovanović, pametan, ali ne razumije da njegova reforma s njima na čelu ne može dobiti konsenzus nikada...' To je u biti isto što je u svojoj diskriminatornoj izjavi 'o Jovanoviću koji zato što je Jovanović ne smije biti ministar obrazovanja u Hrvatskoj' izjavio u svojem poznatom izljevu mržnje Zdravko Mamić! Samo je to Gabrić zapakirao u celofan! Tužno od jednog liječnika koji poziva na prestanak podjela lijevo i desno, ali izgleda to čini samo na riječima! Nacionalni forum u kojem je za bavljenje politikom izgleda jedan o preduvjeta i nacionalnost, poručuje Nikica Gabrić', napisao je Željko Jovanović na Facebooku.

Pročitajte i ovo Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao" Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

Na taj je način reagirao na intervju osnivača Nacionalnog foruma Nikice Gabrića u Novom listu.

Pismo premijeru: 'Koliko je nisko spuštena ljestvica tolerancije za nesposobne i štetne ministre'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene