Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prosvjedovali pred Ministarstvom

Zelena akcija: Želimo javnu raspravu o eksploataciji nafte i plina iz Jadrana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Održan je prosvjed Zelene akcije zbog najave eksploatacije nafte i plina iz Jadrana. Traže javnu raspravu o eksploataciji nafte i plina iz Jadrana.

Članovi Zelene akcije održali su prosvjed ispred Ministarstva gospodarstva zbog najave eksploatacije nafte i plina iz Jadrana.

Pročitajte i ovo Riba Pojas - 1 riba pojas Iznimno rijedak susret s ogromnom ribom, morskim čudovištem: U Jadranu je viđena tek 3 puta, a u cijelom Sredozemlju samo 60 Kozica Duga čak 25 cm Iznenađujući ulov: "Ovo je najveća kozica iz Jadrana koju smo vidjeli u 22 godine"

Zelena akcija: 'Šume nisu golf igrališta'

Zahtijevaju javnu raspravu o ovom pitanju i naglašavaju da Hrvatska nema spreman plan za sanaciju Jadrana, ako dođe do izlijevanja nafte. Naftne platforme, kažu, naštetile bi turizmu, kao i ribarima.

'Nije raspisan natječaj, podaci nikad nisu javno artikulirani, samo je vrdoljak izjavio da smo mala norveška, i to su jedine info koje znamo o rezervama nafte, ne zna se kolko je realna rezerva, potencijalna i kolike su iscrpljive količine iz toga., rekao je Sven Janovski iz Zelene akcije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene