Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljerka Mintas Hodak

'Žele da se misli da je Ivana ubijena zbog Zagorca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nikoga ne bi trebalo čuditi kako je meni kao majci ubijene Ivane zaista gnjusno slušati laži', rekla je Ljerka Mintas Hodak, majka ubijene Ivane Hodak.

Smatra kako se lažima o njezinoj kćeri nastoje isfabricirati navodni dokazi i tako pokušava usmjeriti policijsku istragu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljerka Mintas-Hodak nakon 100 dana Ljerka Mintas-Hodak: 'Strpljiva sam' Slika nije dostupna Ubojstva u središtu Zagreba povezana Ubojstvo Ivane Hodak ranije najavljeno?

Izjavila je to jer je prošlo pedeset dana od likvidacije njezine kćeri Ivane progovara kako se nastoji usmjeriti pozornost javnosti da je bila višestruko povezana sa Zagorcem i na taj način sugerirati da je zbog njega ili od njega stradala.

'Mene kao majku, ali i osobu s dosta političkog iskustva, ljuti i boli da se pojedini politički i medijski krugovi obračunavaju sa Zagorcem preko leđa moje mrtve kćeri', kaže Mintas Hodak.

Ljerka Mintas Hodak kaže da njezina pokojna kći nikada nije bila u ljubavničkom odnosu sa Zagorcem. Tužit će neke novine i na sudu, dodaje, materijalnim dokazima pobiti laži.

Kaže da i dalje vjeruje u policiju, ali nije sigurna da će ubojica i naručitelj ubojstva ikad biti otkriveni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene