Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naložena obdukcija

Zdravstvena inspekcija istražuje slučaj smrti mladića nakon rutinske operacije krajnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja zatražila je, vezano za slučaj 16-godišnjaka iz Hrvatske Kostajnice koji je umro tijekom operacije krajnika u sisačkoj bolnici - očitovanje svih sudionika operacije.

Zatrażena je cjelokupna medicinska dokumentacija i nalaz obdukcije, koji bi trebali utvrditi uzrok i okolnosti smrti 16-godišnjeg pacijenta tijekom rutinske operacije krajnika prije dva dana, 11. travnja, u sisačkoj bolnici "Dr. Ivan Pedišić", potvrđeno je iz Ministarstva zdravlja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

>> Sisak: 16-godišnjak umro nakon rutinske operacije krajnika

Nakon što dobije izvješće obdukcije, Zdravstvena inspekcija odlučit će o daljnjim mjerama. Prema neslužbenim informacijama, 16-godišnji mladić umro je u četvrtak nakon operacije krajnika prilikom buđenja iz anestezije, kada mu je pozlilo.

Županijsko državno odvjetništvo naložilo je obdukciju tijela koja će biti provedena u Zavodu za sudske medicinu na zagrebačkoj Šalati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene