Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Druga domovina''

Zdravko Mamić u Tomislavgradu podnio zahtjev za izdavanje osobne iskaznice

Zdravko Mamić (Foto: Dnevnik.hr)
Zdravko Mamić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Zdravko Mamić u prostorijama Policijske uprave Tomislavgrad podnio je zahtjev za izdavanje osobne iskaznice, potvrđeno je iz PU Tomislavgrad, javlja Klix.ba.

Nakon boravka u prostorijama PU Tomislavgrad Zdravko Mamić kratko se zadržao u lokalnom ugostiteljskom objektu, gdje se družio s građanima, piše Klix.ba.

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac" Zdravko Mamić mito i korupcija Mamić predsjedniku suda dao sat od 15.000 eura: "Htio sam ga imati na svojoj strani"

Mamićeva obitelj porijeklom je iz Zidina, mjesta pokraj Buškog jezera kod Tomislavgrada, gdje posjeduju obiteljsku kuću koju je Zdravko sa svojim rođacima iz Bjelovara obnovio prije 19 godina, piše Klix.ba.

Mamići se jako ponose svojim porijeklom, domoljubljem i vjerom te se često preko ljeta, uglavnom za Veliku Gospu, okupljaju u mjestu svog porijekla.

Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar u srijedu su nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju milijuna kuna iz toga kluba i nanošenje štete državnom proračunu te su osuđeni na zatvorske kazne, pri čemu je Zdravko Mamić dobio šest i pol godina zatvorske kazne.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene