Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kafić na trajektu koji obično plovi na jednoj od najprometnijih linija na Jadranu zatvoren je zbog otkrivenog viška u blagajni. Putnicima je osigurana besplatna voda.


Porezni su inspektori zapečatili kafić na trajektu 'Tin Ujević' koji plovi na liniji Split-Stari Grad (Hvar) zbog, kako su naveli, viška novca u blagajni kafića, doznaje se danas na tom trajektu.

>> Poreznici zatvorili i Haciendu u Vodicama!

Vezani članci Josip Mataija, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa Četiri glavne ubojice na cestama ove godine odnijele su 131 život, a jedan od njih opasniji je no što vozači misle: ''U nekom trenu postaje i gori prekršaj od alkohola'' Užasni vozači - 11 Užasni vozači preplavili prometnice, nevjerojatno što sve izvode

Kafić na trajektu 'Tin Ujević' iznajmljen je privatnom ugostitelju, a inspektori su ga zapečatili u utorak na rok od pet dana, to jest do nedjelje.

Trajektna linija Split-Stari Grad jedna je od najprometnijih na Jadranu i trajekt Tin Ujević u prosjeku na dan preveze oko 2.000 putnika.

Zbog zatvaranja kafića, trajekt 'Tin Ujević' je putnicima osigurao besplatno korištenje vode, doznaje se na trajektu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook