Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privatna gimnazija Kraljica Jelena

Zbog svinjske gripe zatvorena splitska gimnazija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska privatna gimnazija Kraljica Jelena sutra i u petak će biti zatvorena za nastavu zbog epidemije gripe.

Nastava je danas održana normalno, no tijekom jutra više je učenika zatražilo profesore da ih puste kući. Nastava je obustavljena na dva dana, kako bi se  spriječilo širenje bolesti među đacima i profesorima. Gimnazija ima 160 učenika, a više od 60 ih je bolesno. Za sada je samo kod jednog učenika potvrđen virus svinjske gripe, ali nije isključena mogućnost da je više oboljelih. Oboljela su i četiri profesora gimnazije Kraljica Jelena.

Pročitajte i ovo Beba bolesti haraju Gripa je na vrhuncu, velik broj hospitaliziranih zbog RSV-a: "Dojenčadi to pričinjava velike probleme" Karlo III. Operirao prostatu Poznato stanje Karla III. nakon operacije: Camilla napustila bolnicu sa smješkom

>> HZJZ: Osigurati karantene, moguće zatvaranje škola

U ovoj privatnoj gimnaziji se nadaju kako će dva dana pauze spojena sa vikendom biti dovoljna da se situacija normalizira. Posljednjih desetak dana svinjska gripa nije poštedjela ni druge učenike splitskih osnovnih i srednjih škola. Među oboljelima su učenici Prve, Druge i Pete gimnazije, OŠ Meje i kaštelanske OŠ Bijaći, no kod svih oboljelih radilo se o lakšem tipu oboljenja i nitko nije hospitaliziran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene